WebScapes maakt sinds 2005 grafisch aantrekkelijke websites waarbij functionaliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staan. Met de doelgroep en de identiteit van de opdrachtgever in het achterhoofd creëren wij uw website of webshop zodat de bezoeker gelijk voelt aan het juiste adres te zijn.

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf en moet daarom niet alleen een goede eerste indruk geven maar ook snel, handig, overzichtelijk en herkenbaar zijn. Wij zorgen voor de nodige optimalisaties voor zoekmachines zodat de websites goed gevonden worden en met snelle server ook snel op het beeldscherm staat van de bezoeker, of die nu een PC, laptop, tablet of telefoon gebruikt.
Daarnaast zorgen wij er uiteraard ook voor dat uw website altijd online is, standaard zorgen onze servers voor bijna 100% “uptime” oftewel gegarandeerde bereikbaarheid.

Met een optimaal functionerende website is het goed zaken doen, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en sluit aan bij onze tevreden klantenkring.