U wilt een webwinkel beginnen, vernieuwen of uitbreiden?

Wij bieden dé oplossing met een webshop op maat en werken o.a. met Zen Cart, een zeer betrouwbaar en compleet systeem.

Online winkelen is de afgelopen jaren spectaculair gegroeid en inmiddels hebben webshops een hogere omzet dan gewone winkels. De meeste winkeliers hebben dan ook een webshop naast de fysieke winkel om meer klanten te werven, nog meer winkelgemak te bieden en een betere marge over te houden. Met uw winkel op internet is de afzetmarkt immers veel groter en de kosten zijn laag.

Daarnaast is mobiel winkelen net zo gewoon geworden als met een PC of laptop, uw webshop en website moeten dus “mobiel vriendelijk” zijn, oftewel zich aanpassen aan het beeldscherm van de gebruiker. Diens ervaring moet optimaal zijn; gebruiksvriendelijk en snel.

Wij zijn gesprecialiseerd in het E-commerce systeem Zen Cart en kunnen putten uit ruim 10 jaar ervaring. Zen Cart is een open source systeem en zeer uitgebreid, robuust en veilig, bovendien is het ook goedkoop. Het is dan ook zeker voor de startende ondernemer dé oplossing met tal van functies die het leven van de ondernemer makkelijker maken. Wij bieden u dan ook een totaaloplossing van webshop op maat, optimalisatie voor zoekmachines, statistieken, hosting, email onder domein en dat alles voor een faire prijs.

Wilt u een compleet nieuw product lanceren dan kunnen onze 3D modeleer en 3D printtechnieken van pas komen om de productiekosten te elimineren en marktonderzoek met een vurtueel model te doen. Op die manier kunt U een product presenteren zonder productiekosten en letterlijk gaan produceren nadat bestellingen binnen zijn.

Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek.